Stem på republikanerne!

Hillary Clinton og Barack Obama gjør nå sitt beste for å framstå enhetlig før høstens valg i USA. Etter en lang valgkamp hvor motsetninger mellom de to kandidatene har vært tema, er det mobilisering mot republikanerne som nå gjelder. Clinton slilter med gjeld etter valgkampen, og nå gir Obama 2300 dollar i støtte skriver Dagbladet. Om forsoningen fungerer blir spennende å se.

Av: Andreas Viken Førster

Obama har så langt vært flink til å benytte seg av sosiale medier i sin kampanje. Det vil han sikkert fortsette med fram mot valget i november, og forhåpentligvis med stort hell. For hva er vel bedre enn å se gode og nyskapende Youtube-videoer en regntung sommerkveld? Hvem som står bak videoen under er jeg ikke sikker på. Men at den er god kan ingen bestride. Ifølge Viral Video Chart er videoen under en av de mest populære den siste uken. Det kan jeg godt forstå.

Om du ikke visste det fra før, her er grunnene til hvorfor man bør stemme på republikanerne:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FiQJ9Xp0xxU&hl=en]

3 comments on “Stem på republikanerne!
  1. På tide 😉

    Forøvrig er det ingen grunn til å regne med meg før i neste uke, leverer masteroppgave på fredag…

    Forøvrig skriver jeg om Malawi og mais, og foreløpig ser det ut som om tørke er et langt mindre problem enn det avlingstall gir uttrykk for. Jeg må dermed bare konkludere med at sultkatastrofene de siste 15 årene er mer et resultat av endringer i politikk enn endringer i vær. Lenge leve “strukturtilpasning”, verdensbanken, og USAID.

Leave a Reply