Fokusér på saken og ikke en forventet konflikt!

183 land er representert på FN-toppmøtet i Roma denne uken. Dagbladet skriver ikke om hva som skjer på konferansen, eller hvordan mange land forsøker å dra i samme retning. I stedet skriver de at Zimbabwes president Mugabe krangler med alle. Hadde noen ventet noe annet? Hva med å vie oppmerksomheten til hva dette møtet faktisk handler om: Hvordan det internasjonale samfunnet kan finne en løsning på matkrisen.

Både Spire og Utviklingsfondet er representert på møtet i Roma. Og på Spires nettsider kan du lese Johannes reisebrev. Utviklingsfondet har også mye informasjon fra møtet på sine nettsider.

Av: Andreas Viken Førster
One comment on “Fokusér på saken og ikke en forventet konflikt!
  1. Haha, ja, Dagbladet vet å trekke ut det viktigste i sakene! Og VG følger opp. I dag kunne de proklanmere med krigstyper at superriking Ola Mæle er lei av Stoltenberg og sosialistene. FOR EN NYHET!!!

    Det er skremmende å høre at visse journalister tror at dette er noe nytt! Så vidt meg bekjent har superrikinger og sosialister stort sett aldri vært helt enig om ting, og det er det vel også en veldig god grunn til?

Leave a Reply