Velkommen til Spirebloggen

Hei, og velkommen!

Dette er Spires nye informasjonskanal, Spirebloggen. Målet er at den skal bli ditt naturlige valg i jakt på informasjon om miljø- og utviklingsspørsmål. Vi skal oppdatere hyppig og guide deg til interessante saker, kommentere aktuelle temaer, få deg til å smile og kanskje provosere litt innimellom.

Spire har også sine vanlige nettsider. De brukes til saker som er mer direkte relatert til Spires aktiviteter, samt praktisk informasjon om organisasjonen. Bloggen kommer til å være litt mer uformell og også ha et videre fokus enn nettsiden.

Det er mulig å abonnere på Spirebloggen via RSS. Netvibes er for øvrig en god tjeneste om du abonnerer på flere blogger og nettsider. Oversiktlig og enkel i bruk.

Dersom du har tips og tilbakemeldinger så ønsker vi de velkomne i kommentarfeltet under. God fornøyelse!

2 comments on “Velkommen til Spirebloggen

Leave a Reply