Oppdatering fra Spires nye lokallag i Kristiansand

Fredag 4. oktober ble Spires lokallag i Kristiansand stiftet! De frammøtte tok alle på seg et verv i styret. Dette er oss:

Styret i Spire Kristiansand. Fra venstre: Annette Edvardsen (sekretær), Henrik Mathias Hvaal (økonomiansvarlig), Vebjørn Harnes, leder (leder), Gustav Try (kommunikasjonsansvarlig), Håkon Bjornes (nestleder/sosialt ansvarlig), Elisabeth Cornelia Berlihn (styremedlem, ikke på bildet)

Styret i Spire Kristiansand. Fra venstre: Annette Edvardsen (sekretær), Henrik Mathias Hvaal (økonomiansvarlig), Vebjørn Harnes, leder (leder), Gustav Try (kommunikasjonsansvarlig), Håkon Bjornes (nestleder/sosialt ansvarlig), Elisabeth Cornelia Berlihn (styremedlem, ikke på bildet)

Vårt første steg videre nå er å bli en studentorganisasjon ved UiA, slik at vi bl.a. kan søke støtte og promotere organisasjonen gjennom universitetets kanaler. Vi må bare komme opp i 15 medlemmer først (krav fra UiA). Vi har promotert oss en del gjennom Facebook og In Real Life (altså det virkelige livet) i det siste, så det blir nok relativt uproblematisk! Videre planlegger vi å kjøre visning av filmen “Seeds of Freedom” i løpet av oktober, en film som handler om frø og patenter som mange av dere sikkert har sett. Vi har også invitert en av de ansatte ved institutt for utviklingsstudier for å komme og holde et lite foredrag som en del av arrangementet, og vi serverer pizza for å sikre at det kommer en drøss av folk. Mandag hadde vi møte i lokallaget. Vi fikk antageligvis ordnet lokale til filmvisningen, sendte en usedvanlig hyggelig invitasjon til en foreleser, og fikk diskutert andre viktige småting!

Styremøte !

Styremøte

Vi gleder oss til å jobbe med utviklingsspørsmål, matsikkerhet, fattigdom, klimaspørsmål og hele pakka! Så får vi bare håpe at vi får fremforhandlet et nytt og bedre statsbudsjett som sikrer organisasjonens levedyktighet :) Gustav Try, kommunikasjonsansvarlig i Spire Kristiansand

Leave a Reply