Spire Bergen ønsker nye medlemmer velkommen!

 

 

P1030019

Tirsdag morgen 12 august møtte Elna, Annikken og meg selv opp i idrettshallen på Studentsenteret i Bergen. Mirakuløst nok hadde jeg klart å balansere med meg brett med muffins og kake hele veien og ikke en eneste muffins var blitt knust! Anledningen var studenttorget som holdes hver fadderuke, hvor organisasjoner av alle typer og størrelser kommer for å ha stand for de nye studentene ved UiB. Vi rigget opp med Spire-banner og grønn duk på bordet for å gjøre det ekstra fint, og selvfølgelig hadde vi med en haug med brosjyrer, flyers og plakater, i tillegg til mine overlevelsesdyktige muffins! Iført hver vår Spire-T-skjorte og –genser var vi klare for å ta imot de nye studentene.

P1020990

De første timene traff vi på flest internasjonale studenter, og vår teori var at de norske studentene nok fortrekker å sove lengst mulig. Og nokså riktig så strømmet det inn med så mange studenter de siste to timene at de måtte innfører køsystem.

P1020999

Det var en veldig hyggelig opplevelse å stå på stand og få snakke med engasjerte nye studenter, og ikke minst å få formidle de mange viktige sakene Spire jobber med. Vi delte også ut lapper for å informere folk om infomøtet vårt som skulle finne sted samme dag.

Senere på dagen hadde vi plassert oss på Kvarteret for å holde infomøte, og tok imot de som var nysgjerrige nok og som hadde muligheten til å komme på møtet. Vi fortalte de nyankomne kort om Spire og hvilke kampanjer vi har hatt og holder på med. Vi fortalte også om hva vi i Bergen har valgt å fokusere mest på i høst, som er matsikkerhet. Vi serverte enda litt mer kake og muffins, mens vi holdt navnerunde og åpnet for diskusjon. På slutten lekte vi en ordlek der vi delte oss inn i lag for så å skulle tegne oss frem til ulike Spire-relaterte ord. Kjempegøy, og det ene laget vant med bare noen sekunders margin.

20140812_095934

 

Det er veldig inspirerende å få inn nye mennesker som er så engasjerte og ivrige på å lære! De blir som en frisk pust for oss i Spire. Vi er spente på alt det folk har å bidra med og er sikre på at dette blir en kjempe fin Spire-høst!

Skrevet av: Vilde, lokallagsleder Spire

Leave a Reply