Kul nettfilm: Story of Stuff

Internett er fantastisk! Fikk et tips om en film som streames på nett. Den heter “Story of Stuff“, varer i 20 minutter og gir deg litt å tenke på i forhold til vårt eget forbruk. Enten du er enig eller ikke vil jeg absolutt anbefale deg å ta en titt. Om ikke annet, så er den lagd på en fantastisk enkel men fengende måte!

Håper dere skriver litt om hva dere syns om filmen, så skal jeg komme tilbake med mine synspunkter.

-Andreas Viken Førster
3 comments on “Kul nettfilm: Story of Stuff
  1. Synes det var en intressant film. Det er helt klart et poeng at vi i vesten driver rovdrift på naturressurser og at dette i enden kan føre til et skudd i ens egen fot.

  2. det enkle er ofte det beste – og det har denne filmmakaren fått med seg. Det som kanskje var det mest oppsiktsvekkande er at vi (eller vel, amerikanarane, men vi ligg nok rett bak dei) kastar 99% av nye innkjøp innan 6 mnd. Shitt ass. Skal tenke litt på det.

  3. Jeg synes filmen setter søkelys på noe helt essensielt viktig. Vårt forbrukt. Jeg tror ikke at verdens fattige kan se utvikling uten av vi i Vesten begrenser vårt forbrukt. Bare tenkt på alle de tingene du forbruker i dag og hvordan det har blitt produsert. vi har lagd et samfunn der en ikke ser hva en forbruker, men en gjør det med engang renevasjonssektoren streiker. Så vi får håpe på det, så kan det kanskje bli satt litt fokus på forbruket vårt.

Leave a Reply