Litt på siden: Hvordan få bloggen på Facebook?

Dataalderen gir oss stadig nye teknologiske spirer som fint kan strekke seg mot himmelen som USB-kabelen på bildet. Så i håp om at dere alle ønsker Spirebloggen som feed i Facebook-profilen deres, kommer her en liten guide til hvordan man gjør det. Dette kan selvfølgelig gjøres med alle blogger som har en feeder, men man kan bare følge en blogg av gangen, og da er vel Spirebloggen det naturlige valget, sant?

Slik gjør man det: Når du er “home” på Facebook tar du en titt i venstremenyen (der groups, photos osv. ligger). Trykk på knappen som heter “more” slik at menyvalget som heter “notes” kommer fram. Trykk på “notes”.

Du kommer nå til en side med oversikt over de notes’ene som dinne venner publiserer. I høyremenyen vil nå finne et valg som heter “edit import settings”. Trykk på denne og du kommer til en ny side.

På denne siden vil du få muligheten til å legge til en feed-adresse som innleggene hentes fra til din Facebook-profil. Skriv eller kopier inn følgende adresse: http://inspirerende.wordpress.com/feed Når du så godkjenner alt sammen, kan du se at postene i bloggen blir hentet til din “news feed” etter hvert som det dukker opp nye innlegg.

Dette gjør det enkelt for deg å vite når bloggen oppdateres, samtidig som dine venner ser at du er en ivrig tilhenger av Spirebloggen!

4 comments on “Litt på siden: Hvordan få bloggen på Facebook?
  1. Hyggelig å kunne være til hjelp, dette er jo en kjempeenkel måte å spre bloggen til nye lesere.

    Håpet vårt er at mange som finner Spires arbeid, og denne bloggen, interessant vil legge den til på sin Facebook-profil. Litt enkel hoderegning viser det teoretiske potensialet til dette som markedsføringskanal: 10 personer legger til Spirebloggen på Facebook. Hver av disse 10 har 200 forskjellige venner som får beskjed i sin news feed om at en venn følger Spirebloggen. Vips, så har du nådd ut til 2000 personer med en ganske så spennende blogg.

    Det er fantastisk hvor enkelt og billig det er å benytte seg av virale kanaler og sosiale medier i sin markedsføring. I Norge har vi også fått et PR-byrå som spesialiserer seg på nettopp PR i sosiale medier. Colt Kommunikasjon (www.coltpr.no) benytter også en blogg som sin hjemmeside.

    Kom gjerne med andre enkle tips vi kan benytte oss av for å spre Spirebloggen til stadig flere interesserte lesere! (Du skylder oss en Gunnar, siden du brukte tipset til å legge til din egen blogg og ikke Spirebloggen 😉 )

Leave a Reply