Høye matpriser truer global sikkerhet

På The Guardian sine nettsider dukket det opp en sak i går om hvordan økende matpriser er en trussel mot global sikkerhet. Saken var faktisk den nest mest leste på siden i går, og gir et spennende bilde av hvordan de stigende matprisene kan få dramatiske konsekvenser.

Sir John Holmes som jobber i FN sa: “The security implications [of the food crisis] should also not be underestimated as food riots are already being reported across the globe. Current food price trends are likely to increase sharply both the incidence and depth of food insecurity.” Saken leser du her.

Håper du finner artikkelen like interessant som oss, også må du gjerne dele ditt syn i kommentarfeltet under. Og med det kan vi vel ikke annet enn å ønske god middag, men glem ikke de som ikke har råd til middag på bordet i kveld…

2 comments on “Høye matpriser truer global sikkerhet
  1. Dersom noen tror at mennesker som sulter ihjel vil rolig og høflig bare legge seg ned for å dø, slik at naboen kan fråtse enda mer og le av dem mens de dør, er disse menneskene ufattelig naive.

    Den som sulter ihjel har ingenting mer å tape.

Leave a Reply